martes, 29 de diciembre de 2009

Cmap Tools -Programari Lliure-


Hola a tothom! Doncs bé... millor tard que mai , no? Finalment he aconseguit penjar el Cmap Tools, ja que l'havia emmagatzemat en un pen-drive i no el trobava!Bé, podríem treure'n una gran conclusió d'això : S'HA DE SER MÉS ORDENAT !!!!
Bé,doncs aquí el meu mapa conceptual sobre el Programari lliure.
Realment,va ser una gran idea el fet de descobrir aquest programa ,ja que alhora de fer esquemes sempre em veia obligada a lluitar contra el "senyor word" i les seves aplicacions.. i com molta gent, aquest programa tan útil i alhora molt fàcil d'utilitzar ( per persones que com jo , ens costa una mica més tot allò que gira al voltant dels programes d'ordinadors) ens permetrà treballar molt més ampliament i d'una manera més pràctica!

HORITZONS



"Estima't a tu mateix , i podràs estimar a la resta"
Hem de seguir el camí que ens mani el cor? No és cap ximpleria com molts podeu estar pensant, és un procés del qual podem dubtar al llarg de la nostra vida. No es fàcil escoltar profundament el significat dels nostres pensaments. Sé que la comunicació externa no es fàcil, amb tots els entrebancs que comporta expressar el que vols dir. Per una banda tens tots els factors de la comunicació no verbal, que expressen un 80% del que transmets. Per tant,l’estat d’ànim en que et trobis,pot influir molt en allò que pretens expressar. El que volia expressar és que "l’altre comunicació" en ocasions és més complicada que la que pots transmete externament.
Escoltar-te a tu mateixa, prendre decisions i no saber si estàs o no en el bon camí. Totes aquestes indecisions et provoquen un desafiament on a mesura que passa el temps,pots anar descobrint la teva maduresa. Quan ets petita, no has de prendre decisions importants. Poc a poc vas decidint quin és el teu camí i les persones que vols que t’acompanyin en aquest trajecte. No sabrem mai si l’elecció ha estat la correcte, però l’únic que sé del cert és que el fet d’arrepentir-se no t’ajudarà a seguir endavant. Quan et preguntes: I si hagués fet... I si hagués dit... No t’has d’arronsar mai pel fet de mostrar les teves emocions, per poder entendre i ser entès. Sé que és difícil poder descriure el teu propi horitzó, però serà la millor manera per poder exterioritzar les teves emocions. És molt sa!
Descobrim-nos a nosaltres mateixos, i poc a poc anirem descobrint el món.