miércoles, 21 de octubre de 2009

APAGA LA TELE I LLEGEIX UN POEMA



Hola!he penjat aquesta foto que vaig fer fa 2 dies quan anava cap a casa després de la Uni.La veritat és , que em va sorpendre molt el fet que hi hagués aquest "grafitti" al mig d'una plaça tan concurrida com pot ser la dels "Països Catalans" prop de l'Estació de Sants, on tanta gent hi passeja durant el dia.
M'agradaria relacionar-ho amb la classe de C.O.E.D, on cada dia la nostra professora ens llegeix un poema i ens fa reflexionar sobre el gran significat que hi ha amagat darrere d'uns pocs versos. Realment avui en dia, el fet de llegir poemes està bastant oblidat, deixan't pas a entreteniments tal com programes de TV similars a "sálvame" , el "diario de patricia", i tot aquest tipus de "passatemps" que desgraciadament cada vegada són més presents en les televions de les nostres cases.Però el més preocupant de tot és: què passarà d'aquí uns anys?els llibres de poesia cada cop estan més amagats a l'armari i la nova generació que puja no sabran ni tan sols qui és en Miquel Martí i Pol. Senyors i senyoretes!atenció!la nostra cultura està caient en picat d'una manera estrepitosa i és important ficar-hi remei abans no ens tornem tots uns "incivics" i acabem guixant les pareds reclamant una mica de concienciació!

així que... apagueu la tele i llegiu un poemaa!

1 comentario:

  1. dóna que pensar la veritat... aviam si podem posar remei amb la vostra ajuda. l'educació és fonamental a l'hora d'aixecar el país. axí doncs, no permetem que programes com els anomenats anteriorment, arrivin a transmetre's als joves. gran blog.

    ResponderEliminar