lunes, 9 de noviembre de 2009

AVALUACIÓ DE L'AUTOBIOGRAFIA EDUCATIVA

AVALUACIÓ DE L’AUTOBIOGRAFIA EDUCATIVA
ISAAC SERRANO

L’autobiografia del Isaac està basada en un conjunt de fets que va viure des del principi de la seva estància a l’escola fins al acabar la selectivitat. Va començar a l’escola Bressol quan tan sols tenia 3 anyets, en aquest moment l’Isaac en treu un gran record, el seu primer i gran amic en Sergi. En acabar la seva etapa a l’escola bressol va anar a una altra escola la qual seria la que marcaria la seva vida escolar. Els mestres segons ells eren competents i molt eficients amb la seva feina i juntament amb el seu saber estar i participar en una aula implicarien un record molt positiu en la seva infància.
Però com a totes les bones cases,va arribar a la fantàstica i famosa “edat del pavo” en que les hormones revolucionades i amb ganes de fer patir al personal van fer que aquell nen aplicat, estudiós i exemple de tots i totes acabés sent un increïble nen rebel,fan del futbolí en hores de classe,una mica despistat i desentès del que realment havia de fer, estudiar.
Anaven passant els dies , els exàmens i la selectivitat. Va aconseguir-ho aprovar-ho tot després de patir suspensos i esbroncades per part de tothom. Ara, desprès de tot allò,la famosa “edat del pavo” ha evolucionat cap a una altra etapa : la maduresa.
A l’Isaac li agradaria tornar a enrere i canviar algunes de les seves actituds.. però jo penso el següent: tothom al llarg de la seva vida ha comès errors, i dels errors s’aprèn. I n’estic segura, que tot allò que anteriorment hem viscut ara ens serviran per seguir creixent com a persones.
En conclusió,trobo que és un escrit molt sincer i humil. L’Isaac com cadascun de nosaltres ha fet coses que a hores d’ara ens avergonyeixen una mica, però,és necessari tenir en compte que som humans i els humans cometem errors. La part positiva que en trec és l’evolució que se’n treu de tot això i sobretot la forma en que es veu la vida desprès. L’Isaac parla d’una manera molt madura i responsable i crec que gràcies a tot el suport que va tenir per part de la família i mestres ha marcat molt en la seva forma de veure les coses i estic segura que l’Isaac si s’ho proposa pot ser un gran mestre.
En definitiva,crec que la seva relació amb l’escola ha sigut molt satisfactòria i que l’ha ajudat a créixer com a persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario